*

           

*

Zερβάκη  Αλεξ.  Ευαγγελία

   Καλώς ήρθατε στην Ιστοσελίδα της Επιχείρησης Εμπορίας Αλουμινίου & Είδη Κιγκαλερίας ΖΕΡΒΑΚΗ.

 

exalco

   

 

 

ALBIO 102  -   Ολοκληρωμένο σύστημα υαλοπετάσματος:      pdf files

Ένα νέο σύστημα με διαφορετική φιλοσοφία και υψηλά ποιοτικά στάνταρτ.

Η ΕΞΑΛΚΟ στην προσπάθεια της να παρουσιάσει ένα υαλοπέτασμα διαφορετικό από τα ήδη υπάρχοντα στην Ελληνική αγορά και μετά από εξειδικευμένη έρευνα, παρουσιάζει την νέα σειρά ΑLBIO 102. Το σύστημα αυτό είναι κυψελωτό υαλοπέτασμα με διάκενο μεταξύ όλων των στοιχείων του πλάτους 12mm. Περιλαμβάνει δε μία πληθώρα προφίλ τα οποία καλύπτουν όλες τις πιθανές κατασκευαστικές ανάγκες και διακοσμητικά στοιχεία, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άριστο αισθητικά.

Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στο υαλοπέτασμα είναι από υλικά μεγάλης αντοχής τα οποία δεν επιτρέπουν να εμφανισθούν φαινόμενα οξείδωσης. Έτσι οι γωνίες συνδέσεως των πλαισίων είναι από αλουμίνιο, καθώς επίσης και οι σύνδεσμοι των οριζοντίων διατομών με τις κάθετες κολώνες, ενώ μεταξύ των κολώνων και των οριζοντίων διατομών παρεμβάλλεται ελαστικό εξάρτημα για απορρόφηση των διαστολών και τριγμών. Οι λαβές που χρησιμοποιούνται στα προβαλλόμενα παράθυρα είναι από αλουμίνιο και τα ελαστικά στεγάνωσης είναι από EPDM.

Η σειρά ALBIO 102 περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό κολώνων διαφορετικών διαστάσεων, έτσι ώστε ανάλογα με το ύψος του κτιρίου να τοποθετείται η κατάλληλη κολώνα βάση του διαγράμματος ροπών που υπάρχει στον τεχνικό κατάλογο της εταιρίας.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς είναι ότι τα πλαίσια των τζαμιών δεν στηρίζονται σε αντικρίσματα, αλλά στηρίζονται πάνω στην οριζόντια κολώνα και σε όλο το μήκος της. Έτσι, για να γίνει σε ένα άνοιγμα προβολή δεν χρειάζεται να τοποθετήσουμε ψαλίδια, αλλά η προβολή γίνεται τοποθετώντας μία λαβή και μάλιστα σε πολύ λίγο χρόνο. Επίσης μπορούμε να βάλουμε την λαβή αυτή για να γίνει η προβολή οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και μετά την τοποθέτηση του υαλοπετάσματος χωρίς να απαιτείται μεγάλος χρόνος και ειδικό συνεργείο με γερανό.

Τέλος, η σειρά ALBIO 102 εξασφαλίζει πλήρως την υδατοστεγάνωση, αεροστεγάνωση και ηχομόνωση του χώρου όπου θα τοποθετηθεί, έχοντας ειδικές υδρορροές και χρησιμοποιώντας έξι λάστιχα στεγάνωσης.

Σύστημα κυψελωτού υαλοπετάσματος (semistructural), που δημιουργεί σκοτία 12 mm μεταξύ των πλαισίων. Κύριο χαρακτηριστικό του συστήματος, είναι ότι τα πλαίσια των υαλοπινάκων στηρίζονται στα οριζόντια στοιχεία χωρίς να απαιτείται η τοποθέτηση αντικρισμάτων, καθώς και η προβολή των παραθύρων γίνεται τοποθετώντας μόνο μία λαβή στο παράθυρο που θέλουμε να γίνεται προβολή, οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μετά την αποπεράτωση του έργου, γρήγορα και οικονομικά. Μια μεγάλη ποικιλία ειδικών προφίλ παρέχει την δυνατότητα τέλειας κατασκευής και στην παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς επίσης και πλήρη κάλυψη των στατικών αναγκών. Είναι ένα σύστημα που παρέχει πλήρη στεγάνωση με τρία λάστιχα στεγάνωσης EPDM.

 

102

102

102

 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1 YΛIKO AΛOYMINIOY  AlMgSi 0,5 F22, DIN 1725 
2 HΛEKTPOΣTATIKH BAΦH  σύμφωνα με το Eυρωπαϊκό πρότυπο QUALICOATT
3 ANOΔIΩΣH  σύμφωνα με το Eυρωπαϊκό πρότυπο QUALANOD
4 ANOXEΣ διαστάσεων DIN 17615 
5 ΛAΣTIXA ΣTEΓANΩΣHΣ   EPDM
6 ΔIAΣTAΣEIΣ OPIZONTIAΣ TPABEPΣAΣ   στήριξης, πλάτος 71,6 mm,
βάθους από 71,5 έως 113 mm
7 ΔIAΣTAΣEIΣ KAΘETHΣ KOΛΩNAΣ  στήριξης, πλάτος 71,6 mm,
βάθους από 71,5 έως 113 mm
8 ΠAXOΣ YAΛOΠINAKA  20 mm

| Η Εταιρεία | Ειδη Κιγκαλερίας | Εξαρτήματα | Εργαλεία | Σειρές Αλουμινίου | ALBIO | Α.Τ. | Περιεχόμενα |

z e r v a k i . g r

Website Design  &  Administration : Tsifoutis Christos

Copyright © 2002-2020  -    Last update 30/01/2020  -  All rights reserved.